Logo IN BALANS

Werkwijze

Onze werkwijze

Individuele begeleiding

Om samen te kunnen werken aan het IN BALANS zijn, wordt een uitgebreide intake afgenomen. Tijdens deze intake wordt o.a. gevraagd naar uw ervaren klachten, probleemhandelingen, uw dagelijkse leven en hoe u omgaat met de klachten. Na het vraaggesprek kijken we samen naar uw houdingen, probleemhandelingen en bewegingen en worden er specifieke onderzoeken gedaan om vast te stellen wat de mogelijkheden van het houding- en bewegingsapparaat zijn. U krijgt tevens tips/adviezen mee waar u praktische mee aan de slag kunt. De eerste stappen naar het beter IN BALANS zijn, zijn gezet!

Na de intake wordt een behandelplan opgesteld wat samen met u besproken wordt en daarna gaan we aan de slag. Vaak zijn de behandelingen in het begin van het traject wekelijks, waarna de frequentie af zal nemen.

Groepsbegeleiding

Voordat u deel neemt in een groep, wordt een korte intake afgenomen. Hierin bespreken we uw eventuele klachten, mogelijkheden en doel van deelname aan de begeleiding in groepen. Aan de hand van deze intake kijken we welke groep het beste bij u past. Bekijk hier ons lesrooster van de verschillende groepen.

Praktijkfolder

Bekijk hier onze praktijkfolder. Hierop kun je alle informatie vinden rondom ons werkveld, openingstijden, het maken van een afspraak, vergoedingen en andere praktische zaken.

 

annicka

Welkom bij
IN BALANS met oefentherapie

Contactgegevens
IN BALANS Venlo
Ferdinand Bolstraat 47
5914 XN Venlo

077-3520017
e.schatorie@ziggo.nl
www.inbalansvenlo.nl

Reactie cliënt Thijs Mooren:

"Vanaf het eerste moment bij het eerste bezoek was ik onder de indruk van het waarnemingsvermogen van Estelle. ... Resultaat: al gedurende het therapietraject verdwenen de (door pijn) slapeloze nachten. Chapeau voor de kundigheid van Estelle én de prettige manier waarop de sessies verliepen!"

Lees hier meer recensies van clienten.

IN BALANS met dans

Ga naar de website:
“dans"

“logo

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar oefentherapie vergoed? Klik dan hier.

“MS
“Valnet"
“Zit“Psychosomatische“Netwerk