Logo IN BALANS

Vergoeding

Tarieven

Eerste afspraak Intake en onderzoek € 42,50
Individuele begeleiding Regulier consult € 32,50
Uitgebreid consult

(psychosomatisch,

Chonische pijn, coachingstraject)

€ 50,00
Individuele behandeling aan huis € 50,00
Individuele begeleiding in groepssetting 2 personen (1/2 uur)

 

€ 20,50
3 personen (3/4 uur)

 

€ 18,50
4 personen (3/4 uur)

 

€ 14,50
Groepsles Vanaf 5 personen (1 uur) € 7,50

Bij ons is elk persoon een individu en staan de persoonlijke behoeften van u voorop. Dat noemen wij zorg op maat!
Daar wij in de zorgsector werken, hebben we te maken met  zorgverzekeraars. Zij werken echter steeds meer met eisen en voorwaarden, die ons beperken in hetgeen waar wij voor staan en de wijze waarop wij willen werken. Veel zorgverzekeraars bepalen hoeveel behandelingen een patiënt krijgt en leggen ons diverse maatregelen op als we niet volgens hun zienswijze behandelen. Daarom hebben we besloten in 2017 niet meer mee te gaan met de contracten van de zorgverzekeraars, zodat u de behandeling kunt krijgen die u verdient.

Voor u betekent dit dat u vanaf nu bij ons betaalt en een factuur ontvangt. Deze kunt u zelf indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van uw zorgverzekering krijgt u het totaal bedrag of een gedeelte hiervan vergoed. Dit eerste is zeker het geval wanneer u een restitutie-verzekering heeft.

De eerste afspraak nemen we ¾ uur de tijd om samen te onderzoeken of u bij ons aan het juiste adres bent voor uw hulpvraag.  Tevens krijgt u al een aantal tips/adviezen waarmee u aan de slag kan. De kosten hiervan bedragen € 42,50

Hierna stellen we een behandelplan op welke in de tweede afspraak met u besproken wordt en in welke vorm we samen aan de slag gaan (individuele begeleiding, regulier of uitgebreid consult, individuele begeleiding in groepssetting).

 

Welkom bij
IN BALANS met oefentherapie

Contactgegevens
IN BALANS Venlo
Ferdinand Bolstraat 47
5914 XN Venlo

077-3520017
e.schatorie@ziggo.nl
www.inbalansvenlo.nl

Reactie cliënt Thijs Mooren:

"Vanaf het eerste moment bij het eerste bezoek was ik onder de indruk van het waarnemingsvermogen van Estelle. ... Resultaat: al gedurende het therapietraject verdwenen de (door pijn) slapeloze nachten. Chapeau voor de kundigheid van Estelle én de prettige manier waarop de sessies verliepen!"

Lees hier meer recensies van clienten.

IN BALANS met dans

Ga naar de website:
“dans"

“logo

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar oefentherapie vergoed? Klik dan hier.

“MS
“Valnet"
“Zit“Psychosomatische“Netwerk