Logo IN BALANS

Recensies

Cliënt Thijs Mooren:
“Als je fysieke problemen hebt (zoals ik: permanent last van mijn schouder), kun je globaal drie dingen doen: medicijnen slikken tegen de pijn, symptoombestrijding laten toepassen via kraken, masseren e.d., maar je kunt ook de oorzaken laten analyseren, zoals ik bij “In Balans – Venlo” gedaan heb.”

“Vanaf het eerste moment bij het eerste bezoek was ik onder de indruk van het waarnemingsvermogen van Estelle. Zelfs het kennismakingsmoment leverde voor haar informatie op over (verkeerde) fysieke gewoonten van mij, die meteen rigoureus aangepakt gingen worden. Gedurende een tiental sessies van analyseren en behandelen, kwam ik zo enerzijds tot een beter inzicht over diverse dagelijkse bewegingen en houdingen en anderzijds tot een effectieve “onderhoudsmethode” d.m.v. oefeningen.”

“Resultaat: al gedurende het therapietraject verdwenen de (door pijn) slapeloze nachten. Chapeau voor de kundigheid van Estelle én de prettige manier waarop de sessies verliepen!”

Welkom bij
IN BALANS met oefentherapie

Contactgegevens
IN BALANS Venlo
Ferdinand Bolstraat 47
5914 XN Venlo

077-3520017
e.schatorie@ziggo.nl
www.inbalansvenlo.nl

Reactie cliënt Thijs Mooren:

"Vanaf het eerste moment bij het eerste bezoek was ik onder de indruk van het waarnemingsvermogen van Estelle. ... Resultaat: al gedurende het therapietraject verdwenen de (door pijn) slapeloze nachten. Chapeau voor de kundigheid van Estelle én de prettige manier waarop de sessies verliepen!"

Lees hier meer recensies van clienten.

IN BALANS met dans

Ga naar de website:
“dans"

“logo

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar oefentherapie vergoed? Klik dan hier.

“MS
“Valnet"
“Zit“Psychosomatische“Netwerk