Logo IN BALANS

Over ons

Over ons

estelleEstelle Schatorie
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool der kunsten Arnhem als uitvoerend klassiek en moderne danseres. Tijdens de opleiding was er al een grote fascinatie voor het lichaam en toen ik door blessures mijn danscarrière moest beëindigen, was de keuze al vrij snel duidelijk. In 1997 ben ik afgestudeerd als oefentherapeute Mensendieck . De relatie tussen lichaam en geest heeft mij vanaf het begin geboeid. Reden voor mij om direct na de opleiding de post HBO opleiding Psychosomatiek te gaan doen, die ik in 2014 nog een keer heb opgefrist. 15 jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen praktijk op de Schaapsdijkweg en de Ruysstraat en als therapeut aan de vooropleiding Dans. De helende werking die dans heeft, heb ik zelf door de jaren heen mogen ervaren. Deze kennis wil ik graag delen me geïnteresseerden, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een locatie waar oefentherapie en dans gecombineerd kunnen worden.

 

annicka_2Annicka Peters
Ik ben afgestudeerd in 2008 en sinds 2009 werkzaam als zelfstandig oefentherapeute Mensendieck in Noord Limburg en Zuid Oost Brabant waar ik mijn eigen praktijk heb binnen Cheiron Medisch Centrum Waalre. De kracht van ons vak vind ik dat we mensen kunnen laten inzien dat ze zelf invloed kunnen hebben op de ervaren klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Ik zie allerlei doelgroepen in de praktijk en ben gespecialiseerd in de behandeling van scoliose, zowel bij kinderen als bij volwassenen. Deze behandeling geschiedt volgens de methode Schroth. Daarnaast heb ik affiniteit met de behandeling van kinderen en volwassenen met houdingsproblematiek, neurologische aandoeningen (waaronder HNP en MS), orthopedische aandoeningen (waaronder m. Scheuermann en artrose) en spanningsgerelateerde klachten.

over ons

Welkom bij
IN BALANS met oefentherapie

Contactgegevens
IN BALANS Venlo
Ferdinand Bolstraat 47
5914 XN Venlo

077-3520017
e.schatorie@ziggo.nl
www.inbalansvenlo.nl

Reactie cliënt Thijs Mooren:

"Vanaf het eerste moment bij het eerste bezoek was ik onder de indruk van het waarnemingsvermogen van Estelle. ... Resultaat: al gedurende het therapietraject verdwenen de (door pijn) slapeloze nachten. Chapeau voor de kundigheid van Estelle én de prettige manier waarop de sessies verliepen!"

Lees hier meer recensies van clienten.

IN BALANS met dans

Ga naar de website:
“dans"

“logo

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar oefentherapie vergoed? Klik dan hier.

“MS
“Valnet"
“Zit“Psychosomatische“Netwerk