Logo IN BALANS

Wie ben ik?

Wie ben ik?

estelleEstelle Schatorie
In 1993 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool der kunsten Arnhem als uitvoerend klassiek en moderne danseres. Tijdens de opleiding was er al een grote fascinatie voor het lichaam en toen ik door blessures mijn danscarrière moest beëindigen, was de keuze al vrij snel duidelijk. In 1997 ben ik afgestudeerd als oefentherapeute Mensendieck . De relatie tussen lichaam en geest heeft mij vanaf het begin geboeid. Reden voor mij om me verder te specialiseren in psychosomatische klachten en chronische pijn. Dagelijks geniet ik ervan om mensen weer een stap verder te helpen naar een gezonder/ waardevoller leven en te zien dat ze de regie weer in eigen hand gaan krijgen. Zorg op maat daar streef ik na in mijn werk in de praktijk, op de dansvloer en als ambassedeur van de positieve gezondheid.

 

 

Positieve gezondheid

Gezondheid als het vermogen je aan te passen en de eigen regie te voeren in het licht van sociale fysieke , emotionele uitdagingen van het leven.

Welkom bij
IN BALANS met oefentherapie

Contactgegevens
IN BALANS Venlo
Ferdinand Bolstraat 47
5914 XN Venlo

077-3520017
e.schatorie@ziggo.nl
www.inbalansvenlo.nl

Reactie cliënt Thijs Mooren:

"Vanaf het eerste moment bij het eerste bezoek was ik onder de indruk van het waarnemingsvermogen van Estelle. ... Resultaat: al gedurende het therapietraject verdwenen de (door pijn) slapeloze nachten. Chapeau voor de kundigheid van Estelle én de prettige manier waarop de sessies verliepen!"

Lees hier meer recensies van clienten.

IN BALANS met dans

Ga naar de website:
“dans"

“logo

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar oefentherapie vergoed? Klik dan hier.

“MS
“Valnet"
“Zit“Psychosomatische“Netwerk