Logo IN BALANS

Week van de valpreventie!

De combinatie van oefentherapie en dans maakt onze aanpak uniek. Al dansend trainen we de stabiliteit, flexibiliteit, spierkracht en coördinatie. Dansen gaat veroudering van het brein en van het lijf tegen!

Tijdens de week van de valpreventie krijgt u een dansles van Estelle Schatorié, dansdocent en oefentherapeut en krijgt u van Annicka Peters, (valpreventie) oefentherapeut, oefeningen die praktisch toepasbaar zijn in het dagelijkse leven. Zowel de oefeningen als de dans kunnen staand en zittend op een stoel worden uitgevoerd.

Dus hup, kom in de benen! Kom naar onze gratis les om zelf te ervaren hoe u op een leuke en ontspannen manier uw lijf in balans krijgt. En doe de dagelijkse dingen in uw leven net even anders.

Wanneer: Woensdag 4 oktober van 11.00u-12.15u
Waar: Ferdinand Bolstraat 47 VENLO
Wie: iedereen die vallen wil voorkomen en graag stevig op eigen benen blijft staan!

Aanmelden kan via het contactformulier of via telefoonnummer: 077-3520017

Geef een reactie