Logo IN BALANS

Een jaar later

Alweer een jaar geleden hebben we de deuren geopend van IN BALANS oefentherapie & dans. We kijken graag samen terug op een fantastisch jaar! Dromen werden werkelijkheid en nieuwe dromen zijn gevormd. Ons enthousiasme is gedeeld met vele mensen! Niet alleen wij worden enthousiast van IN BALANS oefentherapie & dans, maar ook de mensen die wij hier ontvangen en die wij hier over spreken! Het afgelopen jaar hebben we vele lijnen uitgezet en veel gesproken met collega’s. Hier zijn mooie samenwerkingen uit voort gevloeid.
Bij de activiteiten die we organiseren en de samenwerkingen die we aangaan, staan aandacht voor elkaar, aandacht voor de patiënt en passie voor het vak voorop.

Aandacht voor jezelf, je lichaam en kijken naar je mogelijkheden, dat vind je zowel in onze individuele behandelingen als in de groepslessen en workshops terug. De automatische piloot gaat even uit en je hebt een moment voor jezelf, waardoor je zowel lichamelijk als geestelijk tot rust kunt komen.
Die aandacht verdien je van ons en van jezelf. En… je verdient het om die aandacht aan jezelf te geven!

Eén van de activiteiten die we afgelopen jaar in ons centrum gehouden hebben, is een netwerkdag voor Chronisch Pijn. Dit was een dag waarbij vele collega-oefentherapeuten aanwezig waren.
Andere activiteiten zijn de groepen die we ontplooid hebben, waaronder houding- en bewegingslessen, IN BALANS met dans en klassieke danslessen voor kinderen en volwassenen. We hebben een gezamenlijke open dag gehouden met ons nieuwe netwerk dat tot stand is gekomen met collega’s uit de Ferdinand Bolstraat: Bolwerk – Maatwerk. In de zomer periode hebben we de cursus ‘Fit de Zomer door’ gegeven en workshops ‘Met Yin en Dans IN BALANS’. Tevens zijn er in deze periode danslessen gegeven voor de kinderen van de kinderopvang.

We zijn een structurele samenwerking aangegaan met de voedingsdeskundige van Fit & Slank, Willy Woddema. Zij heeft in haar cursussen aandacht voor voeding en beweging , om zo fit ,slank en energiek door het leven gaan.
De therapeuten van Bolwerk – Maatwerk vormen samen een mooi team, met ieder veel passie voor hun vak en waar jij centraal staat!
De samenwerking zijn we aangegaan met Yin Yoga docent John Boon. De workshops die afgelopen zomer gegeven zijn, waren een groot succes. Deze cursus krijgt een vervolg, dus houdt onze website en onze facebookpagina in de gaten.
Aukje Delnooz komt Ouder- en peuter dans geven. In deze lessen is veel aandacht voor de creativiteit en het ontdekken van de bewegingsmogelijkheden van het lijf.
En daarnaast komt ook nog TipTop Kids, Jeanne Driessen, peuter- en kleuter yoga geven. In deze lessen is er aandacht voor yoga oefeningen, beweging- en samenwerkingsspelletjes, ademhaling- en zintuigoefeningen, focus- en ontspanningsoefeningen.

Dus zoals je leest, wij zijn volop in beweging bij IN BALANS en we nodigen jou uiteraard van harte uit om bij ons in beweging te komen!

Bij IN BALANS hebben we aandacht, aandacht voor het lijf, aandacht voor de mogelijkheden, aandacht voor de psyche, aandacht voor JOU! Gun jij jezelf ook aandacht?

Geef een reactie