Logo IN BALANS

Bolwerk – Maatwerk; een bijzondere samenwerking

In een eerder nieuwsbericht (‘Wat een dag’) was te lezen dat er een mooie samenwerking is ontstaan tussen de vier paramedici op de Ferdinand Bolstraat in Venlo. Nieuwsgierigheid naar elkaars kwaliteiten en het vertrouwen wat we in elkaar hebben, leidt tot deze overtuigende samenwerking. Met veel passie, inlevingsvermogen, humor en overtuiging streven wij als team ons gemeenschappelijk doel na, namelijk een betere kwaliteit van leven voor de cliënt.

Tijdens de gezamenlijke open dag (24 juni j.l.) is ons logo van Bolwerk-Maatwerk onthuld door Mirjam Alders.

 

Logo Bolwerk-Maatwerk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We gaan een mooie tijd tegemoet op de Ferdinand Bolstraat, samen met de paramedici van Bolwerk – Maatwerk; de ergotherapeuten van Ergotherapiepraktijk van Lin, de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Classens en de huidtherapeuten van Medic Skin Care!

Geef een reactie