Logo IN BALANS

ZOMER

Bij IN BALANS gaan we fit de zomer door. Zoals bekenden van ons wel weten, staat fit zijn / in balans zijn bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we de reeks ‘Walk & Relax’ ontwikkeld hebben. Buiten gaan we wandelen om actief te ontspannen, aan je conditie te werken en bewust te worden van je houding en bewegingen. Binnen bij IN BALANS ervaar je diepe ontspanning door middel van ademhaling- en ontspanningstechnieken.

Deze reeks is voor iedereen die deze zomer onder oefentherapeutische begeleiding meer wil bewegen, ontspannen en bewust met zijn of haar lijf om wil gaan. Walk & Relax Zomer bestaat uit vijf lessen en vindt plaats in een kleine groep, waardoor je iedere les met persoonlijke tips en adviezen op het gebied van houding, beweging en ontspanning naar huis gaat.

Naast Walk & Relax Zomer, bieden we de les ‘Fit de zomer door’ aan op woensdagochtend. Deze les is wat meer gericht op het verbeteren van stabiliteit en kracht. Er zit wat meer pit in! De les is voor iedereen toegankelijk en mocht je iets minder pit hebben, dan is het gemakkelijk aan te passen aan jou eigen kunnen en mogelijkheden.

Daarnaast bieden we de workshop “Met Yin en dans IN BALANS” aan, wat tot stand is gekomen door een prettige samenwerking tussen John Boon en Estelle Schatorié. John Boon geeft een les Yin-yoga. Yin Yoga is gericht op het rustig en langdurig oprekken en hydrateren van het bindweefsel en de gewrichten door de houdingen langere tijd aan te houden. Estelle Schatorié geeft een dynamische klassieke les waarin je je kunt laten lijden door de muziek en spieren worden versterkt, verlengd en opgerekt.

De data zijn:
Walk & Relax: Maandagen 17, 24, 31 juli, 7 en 14 augustus. We starten om 09.30 uur. Voor vijf lessen van anderhalf uur betaal je € 75,00. Voor een losse les is betaal je € 16,50.
Fit de zomer door: Woensdagen 19, 26 juli, 2, 9 en 16 augustus. We starten om 09.00 uur. Voor vijf lessen betaal je € 50,00. Voor een losse les betaal je € 11,00.
Met Yin en dans IN BALANS:
Vrijdag 4 augustus start Yin om 10.00 uur en Dans om 11.00 uur
Woensdag 9 augustus start Yin om 19.00 uur en Dans om 20.00 uur
Woensdag 16 augustus start Yin om 19.00 uur en Dans om 20.00 uur
Vrijdag 25 augustus start Yin om 10.00 uur en Dans om 11.00 uur
Je kunt je per les inschrijven. Voor beide lessen op één dag betaal je € 20,00, voor één les per dag betaal je € 11,00.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je contact opnemen met ons. Bij minimaal 6 deelnemers gaat de reeks door.

Geef een reactie