Logo IN BALANS

Wat een dag

Na weken van voorbereiding was het afgelopen zaterdag dan zo ver. Onze deuren stonden voor U open. Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag! Met onze buren paramedici hielden we een gezamenlijke open dag. Een samenwerking die van het eerste moment goed voelt en die bezegeld is met een naam en logo.

We hebben een zeer waardevolle dag beleefd:
Sinds september 2016 hebben wij praktijk in de Ferdinand Bolstraat. Samen hebben we onze groepslessen uitgebreid met verschillende soorten lessen , waaronder de les IN BALANS met scoliose (volgens de methode Schroth). Hier was een demonstratie van te zien tijdens onze open dag.

Onze collega Loes Hebben heeft uitleg gegeven over Slaapoefentherapie. Meer informatie vindt u op de website van slaapoefentherapie. Willy Woddema van Fit&Slank was aanwezig. Zij creëert meer bewustwording bij mensen met betrekking tot eten en drinken. Geregeld verzorgt ze cursussen op onze locatie. Klik hier voor meer informatie.

Oefentherapie is niet de enige passie bij IN BALANS, dans is een andere passie van Estelle. In september is ze gestart met danslessen te geven. Afgelopen zaterdag werd de eerste voorstelling met haar eigen groepen gedanst. Het was prachtig! Dank aan alle danseressen van IN BALANS die mee hebben gedaan met de voorstelling!
Tevens verzorgde derdejaars dansers van de vooropleiding dans van het Valuascollege een voorstelling.

DSC_2925

Geef een reactie