Logo IN BALANS

Wauw, wat een einde!

Wat een fantastisch einde van het jaar!

Afgelopen weken was de pilot ‘Schroth-groep’. Drie meisjes met een scoliose werden door Annicka individueel begeleidt in een groepssetting.
Afgelopen woensdag was de evaluatie met de meisjes en de ouders. Daaruit bleek dat iedereen het een meerwaarde vindt om op deze manier gezamenlijk te oefenen. De meisjes vinden steun bij elkaar en ervaren begrip. Ze vinden het fijn om met er met gelijkgestemden over te kunnen praten. Er blijft in deze setting voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en correcties. Als verbeterpunt werd aangegeven dat er meer variatie in oefeningen mag zijn.

Nou, dat komt goed uit want Annicka start in februari met de Schroth opleiding in Barcelona! Hier zal ze nog meer kennis en kunde op doen over scoliose en de behandeling daarvan! Dit gaat zeker toegepast worden in de Schroth-groep, die we voort blijven zetten in het nieuwe jaar. Naast de groep voor meisjes, starten we met een nieuwe groep voor jongens.

Rest ons nog u een ontspannen en energiek 2017 te wensen!!

Geef een reactie