Logo IN BALANS

Vallen en weer opstaan

De valpreventieweek staat dit jaar in het teken van ‘mobiliteit’. Mobiel blijven is voor ouderen erg belangrijk. Het draagt bij aan de kwaliteit van leven en zorgt voor een lager valrisico. Voor de één betekent mobiliteit op pad met de fiets, voor de ander is dat thuis zelfstandig traplopen of een rondje wandelen met de rollator. Ook dat heeft natuurlijk alles te maken met mobiliteit! De therapeuten van IN BALANS oefentherapie & dans vinden mobiliteit ook erg belangrijk, niet alleen voor jongeren, maar zeer zeker ook voor volwassenen en ouderen. Het krachtig en vitaal worden en blijven, bewust bewegen en in balans zijn, zijn voor ons de speerpunten die we nastreven in onze groepslessen. U kunt bij ons diverse gratis proeflessen volgen.

Annicka is de therapeute van IN BALANS oefentherapie & dans die geschoold is in valpreventie, -advies en –training. Ze is aangesloten bij ValNet. Dit is een samenwerkingsverband van verschillende disciplines om het valrisico bij ouderen in kaart te brengen en te verlagen. De aangesloten therapeuten hebben een screening ontwikkeld om het valrisico en de behandelbare componenten in kaart te brengen.

In het kader van de valpreventieweek bieden we deze valscreening gratis aan als u zich deze week bij ons aanmeldt. Neem contact met ons op via ons telefoonnummer 077 – 352 00 17 voor meer informatie.

Geef een reactie